Megjelent a magyar nép!?

Discussion in 'Általános beszélgetések' started by Marsal, May 17, 2017.

 1. Marsal

  Marsal New Member

  Tegnap este, a szokásos késéssel megjelent a számunkra talán legfontosabb DLC, a Path to Grandeur, benne a portugál és a magyar néppel.
  A magyar nép négy új, egyedi egységet kapott, aminek én nagyon tudok örülni. Visszatértek a régi épületeink is, amelyeken minimális átalakítást végeztek, némelyik szürkébb, némelyik karcsúbb, vagy rövidebb lett, de ezek alig feltűnőek.
  Ami miatt hiányérzetünk lehet, hogy egy kicsit furán néznek ki az egységeink, gondolok itt arra, hogy a huszárnak, a gránátosnak, és a székelynek miért van világító fehér arca? Miközben a hajdúnak normális szín jutott.
  A székelynél a tártáska vállpántján néhol átlátszik a dolmány színes kötélzete.
  A huszár csákó helyett egy honfoglalás korabeli ősmagyar süveget kapott, és kicsit sajnálom azt is, hogy szürke lett, és nem színes az egyenruhája, pedig sokféle színű, díszes huszár ruházatok léteztek akkoriban is. (Vagy legalább a csapat színével megegyező lehetett volna.)
  Egyedi parasztot sem kaptunk sajnos a javaslatok ellenére sem, hanem a lengyelekével megegyező modellt rakták be hozzánk.
  Illetve említsük meg, hogy Portugáliához sem került be a beígért egyedi, toronnyal kombinált kikötő, ami szintén kissé csalódást keltő.
  Amint lesz időm, és valahogy kitanulom a modolást, ezeket megpróbálom majd javítani, sőt, egy új magyar épület importálása is terveim között szerepel. A 3D modellezés részében otthon vagyok, a játék fájljaihoz viszont nem nagyon értek.
  Vélemények?
   
 2. Npeter87

  Npeter87 Moderator Staff Member

  Megmondom őszintén, nekem tetszenek az egységek. A székely határőrök az idő hiánya miatt a pandúrok felújított kinézetét kapták meg, de ezen véleményem szerint nem fognak már változtatni.

  A huszár tényleg lehetett volna szebb, de nekem így is tetszik. :)

  A moddolásra majd visszatérünk, összedugjuk majd a fejünket! :D
   
  Marsal likes this.
 3. HUNRex

  HUNRex Member

  Én is nagyon örülök, hogy megjelent a magyar nemzet. Tetszik, hogy a fejlesztők meghallgatták a magyar közösség véleményét is az egységekkel kapcsolatban. Külön öröm, hogy kérésünkre még változtatásokat is végeztek az egységek elnevezésével kapcsolatban. Még egy dolgot sajnálok, lehetett volna egy magyar hajós egység is, mégpedig a sajka. Ja és a huszár képződhetne gyorsabban, úgy mint a rendes huszár legalább és lehetne erősebb a páncélzata, hasonlóan a szárnyas huszárhoz.
   
 4. Npeter87

  Npeter87 Moderator Staff Member

  Érik az új "előterjesztés" a témában. Szerintem az alap huszárnak nem kell páncélozottnak lenni, inkább kellene egy nehéz huszár a nehézlovas (Reiter) helyére.

  A hajóhoz gondoltam, hogy nem nyúlnak, mert az a rész még tervezőasztalon van (még bele sem kezdtek a 18. századi hajók elkészítésébe).
   
  Marsal likes this.
 5. HUNRex

  HUNRex Member

  Nem tudod lesz vajon hajó témában valami előrelépés? Új hajók változtatások?
   
 6. Npeter87

  Npeter87 Moderator Staff Member

  Sajnos nem tudok semmi hivatalosat. Úgy tűnik, hogy egyelőre nem a hajós részre fókuszálnak. :(
   
 7. HUNRex

  HUNRex Member

  Hát nekem a hajdúk kinézete nagyon tetszik. Ennél jobban már csak a tűzerejük tetszik. Tény, hogy a 17. század egyik legerősebb muskétása magyar, az ukrán után a második legerősebb a lengyel és a holland kb. hasonló erős még, de a többinek nincs esélye sem ellene. A huszár nekem nem nagyon jött be, viszont a székely megint egy nagy ász. A svájci és francia után nekünk van a legerősebb lövészünk, az angol highlanderrel egy szinten van. A gránátosunk is erősebb az átlag gránátosnál.. Összességében a magyar az egyik legsokoldalubban használható nemzet lett. Az épületek közül egyedül a 18. sz laktanya nem tetszik azzal a csúf barna színével. Nagyon szép a hajduk barakkja és a templom. Egy másik dolog hogy többen játszhatnának. Sajnos sokaknak az agynélküli lövöldözés és arcade szahrságok jönnek be..
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice